HTML

A magány nem akkor érezteti magát, mikor egyedül vagyunk, hanem mikor a ránk leső vadakkal szemben is egyedül vagyunk. ~Ezel - Bosszú mindhalálig c. film

2011.05.25. 20:30 | claro.* | Szólj hozzá!

ha egy szóval kellene kifejezni az állapotom akkor : MAGÁNY

mindenki elhagyott. néha áll mellettem valaki ,de ő is elmegy ha jön valaki jobb. mindenki P* után szalad. mintha valami istent látnának benne. barátnőm Pa* egy igazi kis pudlikutya lett aki nyalakszik.
aki srác eddíg bejött rájöttem hogy ő is csak egy kis öleb. nincs saját gondolata (legalább is nekem így jött le) . UTÁLOK ebbe a suliba járni. szó szerint ROSSZUL vagyok az osztálytársaimtól. miért van hogy minden P* és ölebei körül forog ?
teli van a suli P*klónokkal. ugyan azokat a ruhákat hordják, azt a frizurát... stb

<- kb ilyenek a lányok bennt. mind ugyan úgy néz ki, nincsenek saját gondolataik, stílusuk.

van a Klikk az osztályba (p* és ölebei) és akik nem "hódolnak" be azokat már nem is veszik emberszámba.
 

NEKEM EBBŐL KURVÁRA ELEGEM VAN!!!

miért kéne olyannak lennem? egy újabb klónnak, ölebnek, utánzatnak, koppintásnak, gondolattalannak, személyiség zavarral küszködőnek, p i c s á nak. miért kéne seggem ki szoknyába járkálnom, hasközépig kivágott ruhákban, 6 kiló szájfénnyel a számon?

Úgy döntöttem új barátokat keresek... egy másik városban . nem CS* és környékén hanem SZ*on. van egy aranyos lány aki évfolyam társam lesz. vele is megbeszélek egy találkát : D  Javaslok nektek valamit : NE legyetek olyanok, akik nem vagytok..érezzétek magatokat jól a bőrötökben, úgy hogy közbe magatokat adjátok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://onlygirlintheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr392932549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása