HTML

megölném az összes bkv ellenőrt -.-"

2011.07.14. 21:07 | claro.* | Szólj hozzá!

Az egész sztorit eltudom mondani pár üzenetteL :

,,vigyázzatok mert az egész vàrosba mi.den bkv járat teli van ellenőrrel !! minket már megbüntetek... meg igazoltatnak is... és persze h nem volt nálam semmi. go mòricz zsigmond körtér aztán blaha (bérletet venni és befizetni a büntit ) juppiii -.-" "

,,hát még 1 körül megbüntetett egy ellenőr és azt mondta h kell vennünk bérletet aztán menjük be a blahára kifizetni a büntetést. nem volt nálam semmi igazolvány. rohangáltunk egész nap a 38 fokban és miután 2 órája kerestünk a bkv-s épülete...t bementünk a putritanya közepébe ott volt. vánk negyed órát h jöhessünk erre azt mondja nekem h nem lehet igazolvány nélkül befizetni úgyhogy 8 napon belül menjek vissza mert különben 12000ret kell fizetnem.. nem kicsit vok ki : @@"

,,és anyám nem jön vissza velem énmeg nem merek bemenni a putriba mert ott volt minden... csöves, néger, cigánny... fehér embert nemis láttunk"

,,na. elmentél indultam vissza már anyám jött elém és a part közepén leüvöltötte a fejem. szó szerint üvöltött. h ez az egész az én hibám. és azt mondta h nem jön vissza velem akk se h mondtam neki h milyen helyen van.. azt mondta nem érdekli ha elrabolnak. menjek egyedül v veled... úgyhogy ezek után most éhség sztárjkolok és nem szólok hozzá. jaa és azt mondta h mivel ez a kis mozis program sokba került ezért nem mehetek semmi pénzes programra mert nem fog adni pénzt. jó mii? "

ennyi. olyan éhes vagyok hogy mindjárt összeesek de NEM érdekel..

amúgy a tegnapi nap pedig életem top 10 listáján rajta volt : D lett egy új bnőm Zsó* . ennyi elég is . majd azt elmesélem ha lesz valami életkedvem. de jelenleg az összes bkv ellenőrt utáálom!!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlygirlintheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr913068195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása