HTML

Happy feeling

2011.09.02. 20:30 | claro.* | Szólj hozzá!

Boldoooog :DD. nagyon.

Nem volt sok időm írni mert igen... elkezdődött a suli. Iszonyat jó :)) Igaz az osztályunk többsége még elég fura.. de vagyunk mi 5en csajok akik végig röhögjük az egész napot :DD egyszerűen azt hiszem hogy év végére kockás lesz a hasunk a nevetéstől :). Így vagyunk öten: Du*,Esz*,Re*,Li* és én :DD igazávól mondjuk Esz*-el és Du*- val vagyok. De a legjobbakat Esz*el nevetek. Az a jó hogy annnnyira jófej :)). Jaa és D*-vel egy osztálya vagyunk. Új hírem van.. mostanában elég sokat néz... de aza a baj hogy csodálatos módon és már SEMMIT nem érzek iránta :D. És most olyan jó hogy senkinek nem akarok megfelelni és akkor hülyülhetek amikor akarok :)). Ésésés tegnap B* belájkolta az egyik képem *-* örültem de már ő sem érdekel igazán.
Az egyik osztályba van egy fiú aki nagyon helyes de most éppen őt is leszarom xdd Ha ott van akk jó ha nem akk is jó xdd. ÉS az a jó hogy annyi barátom lett az évfolyamon is :)) egyszóval Őrületesen JÓ :DD

A bejegyzés trackback címe:

https://onlygirlintheworld.blog.hu/api/trackback/id/tr873198450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása